تعمیر آنگل دندانپزشکی که یک کار تخصصی است و از انگل ها از مهمترین تجهیزات در هنگام ترمیم، اندو، ایمپلنت و تراش های یکدست هستند که بر روی آن ها انواع فایل ها قرار میگیرد. آنگل ها در مدل های پوش باتن و ناخنکی تولید شده اند.
در این مقاله از پارتاک دنتال به بررسی تعمیر آنگل دندانپزشکی در مدل های مختلف، علت خرابی آنگل دندانپزشکی، علائم خرابی آنگل دندانپزشکی و تعمیرات تخصصی آنگل دندانپزشکی در تهران میپردازیم. همچنین در نظر داشته باشید میتوانید کلیه تعمیرات آنگل دندانپزشکی خود را با اطمینان خاطر به شرکت پارتاک دنتال بسپارید.
آنچه در این مقاله میخوانید
تعمیر آنگل دندانپزشکی
آنگل های دندانپزشکی برای برداشت با عمق بیشتر و یا پالیش کردن دندان بیمار استفاده میشود و ممکن است بر اثر استفاده نادرست، دچار خرابی زود هنگام شوند که نسبت به تعمیر آنگل دندانپزشکی خود باید اقدام کنید. آنگلهای دندانپزشکی دارای مدلهای مختلفی هستند شامل آنگلهای ۱:۱ ( آنگل ساده که دارای مدل پوش باتن و یا ناخنکی است و بیشترین مصرف را برای ترمیم دندان ها دارند )، آنگلهای ۱:۲۰ ( برای جراحیهای ایمپلنت )، آنگلهای ۱:۱۶ و ۱:۶۴ ( برای کارهای اندو ) و آنگلهای ۱:۱۰ ( آنگل اندولیفت) میباشند.
شماره تماس با خدمات پس از فروش پارتاک دنتال جهت ارسال و تعمیر آنگل دندانپزشکی خود با ما در تماس باشید : ۰۲۱۶۵۶۳۹۷۵۲
علت خرابی آنگل دندانپزشکی
خرابی آنگل ها معمولا به چند دسته تقسیم میشوند که بیشتر این موارد به استفاده و نگهداشت غیر اصولی بر میگردد. آنگل های دندانپزشکی با توجه به اینکه دارای قدرت بیشتری هستند، در صورت روغن کاری نکردن، تنظیم نبودن سرعت چرخش، ضربه خورد و … دچار آسیب شده باید نسبت به تعمیر سر آنگل دندانپزشکی خود، اقدام کنید.
فشار نامناسب هوا
آنگل های دندانپزشکی برای چرخش فایل، نیاز به ایرموتور یا موتور الکتریکی دارند. میزان فشار هوای زیاد، میتواند به بلبرینگ های آنگل آسیب برساند و منجر به خرابی زود هنگام آنگل شود. حداکثر سرعت برای ایرموتور ها، 2.5 بار بوده و در آنگل های ایمپلنت دقت به میزان تورک ، بسیار حائز اهمیت است. در آنگلل های روتاری نیز که بر روی ایرموتور قرار میگیرند ، فشار هوا باید همان 2.5 بار باشد.
عدم روغن کاری در بازه زمانی مناسب
روغن کاری یکی از مهمترین مسائل در نگهداشت و مراقبت از آنگل های دندانپزشکی است. استفاده از روغن مناسب ، روغن کاری قبل از استفاده و اتوکلاو از دیگر موارد افزایش طول عمر قطعات داخلی آنگل های دندانپزشکی است. توجه داشته باشید با توجه به اینکه برند روغن در روغن کاری اینسترومنت بسیار حائز اهمیت است ، پیشنهاد میشود حتما از برند های مطرح اروپایی استفاده شود.
همچنین پیشنهاد میکنیم از مقاله آموزش روغن کاری آنگل دندانپزشکی را نیز دیدن فرمائید.
ضربه به آنگل
در صورتی که در هنگام استفاده ، آنگل بر روی زمین بیافتد و دچار آسیب دیدگی شود ، حتما باید نسبت ب تعمیر آنگل دندانپزشکی خود اقدام نمود. در اکثر مواقع امکان بازسازی هد توسط برقو یا قرگیر آنگل امکان پذیر است و اگر ضربه شدید باشد نسبت به تعویض هد باید اقدام نمود.
علائم خرابی آنگل دندانپزشکی
خرابی این دستگاه زمانی است که فرز روی آن حرکت نکند و یا اینکه با ایجاد صدای رد کردن دندهها، متوجه می شویم که دندههای اکسل و کارتریج به مشکل خورده است و باید برای بررسیهای بیشتر برای تکنسینها ارسال شود.
شما میتوانید برای تعمیرات آنگل دندانپزشکی خود را با تکنسینهای پارتاک دنتال در تماس بوده تا در اسرع وقت تعمیر گردد.
روغن کاری اصولی و کامل پس از خرید آنگل دندانپزشکی باعث افزایش طول عمر مفید اینسترومنت خواهد شد.
روش روغن کاری آنگل دندانپزشکی
انگلها نیز با توجه به اینکه دارای بلبرینگ و بوش برای چرخش هستند و جلوگیری از تعمیر آنگل دندانپزشکی، نیار به روغن کاری دارند. نحوهی روغن کاری این دستگاه نیز به این صورت است که نازل روغن را به زیر آنگل اتصال میدهیم و سپس شروع به اسپری به صورت مقطعی میکنیم و یکبار نیز هد آنگل را روغن کاری میکنیم. با توجه به اهمیت روغن کاری در اینسترومنتها، اگر این عمل به درستی صورت نگیرد دچار مشکلاتی برای آنگل خواهد شد که باید نسبت به تعمیر آن اقدام شود.
تعمیرات آنگل دندانپزشکی در تهران
ما در پارتاک دنتال به تعمیرات تخصصی آنگل دندانپزشکی به صورت تخصصی میپردازیم که با تضمین استفاده از بهترین و با کیفیت ترین قطعات در تعمیرات ، میتوانید آنگل های خراب دندانپزشکی خود را به ما بسپارید.
تعمیر انگل دندانپزشکی برند های کوکسو ( COXO ) ، گلدنت ( Goldent ) ، اپل دنتال ( Appledental ) ، سوکو ( Soco ) ، سیکادا (Cicada) ، ان اس کی ( NSK ) ، W&H , کاوو ( Kavo ) ، وودپیکر ( Woodepcker Dte ) ، توسی ( Tosi ) ، ریکسی ( Rixi ) ، کروکو ( Croco ) ، رخش توربین ( Rakhsh Turbine ) و … از جمله تعمیرات شرکت پارتاک دنتال میباشد.
سایر مقالات مرتبط :
تعمیر تخصصی توربین دندانپزشکی
هزینه تعمیر هندپیس دندانپزشکی