ایرموتور ها یکی از مهمترین تجهیزات برای استفاده از آنگل ها در هنگام ترمیم دندان ها وپالیش دندان ها هستند. ایرموتور در حقیقت بین آنگل ها و همچنین ورودی آب و هوای یونیت قرار گرفته و پس از دریافت هوا، توسط پره های داخلی شروع به حرکت کرده و سپس این انتقال نیرو را به سمت آنگل میفرستد.
آنچه در این مقاله میخوانید
تعمیر ایرموتور دندانپزشکی
ابرموتور دندانپزشکی معمولا کمترین خرابی را بین دیگر هندپیس ها دارند اما تعمیر ایرموتور دندانپزشکی و سرویس، ممکن است هزینه زیادی به همراه داشته باشد.
ایرموتور ها نیاز به تمیز کردن، تعویض نمدهای تصفیه کننده هوای یونیت، روغن کاری و … دارند تا طول عمر بیشتری داشته باشند. روش روغن کاری ایرموتور مانند توربینها نیاز به اسپری کردن روغن در ورودی هوا میباشد.
شماره تماس خدمات پس از فروش پارتاک دنتال جهت تعمیر ایرموتور دندانپزشکی : ۰۲۱۶۵۶۳۹۷۵۲
علائم خرابی ایرموتور دندانپزشکی
علائم خرابی ایرموتور دندانپزشکی که به طور کلی به چند بخش تقسیم میشوند که عبارتند از:
- توقف کامل ایرموتور
- عدم اتصال آنگل به ایرموتور
- اشکال در فروراد و ریورس ایرموتور
- کاهش قدرت ایرموتور
زمانی که صدای ایرموتور زیاد شود و یا دیگر قسمت محرک آنگل حرکت نکند، میتوان چند مورد را بررسی کرد. نمد تصفیه هوا، فیبر و فنر و بلبرینگهای ایرموتور و … که باید برای بررسی علت دقیق برای تکنسینها ارسال شود. شما می توانید کلیه اینسترومنت ها شامل تعمیر تخصصی توربین و انگل و ایرموتور دندانپزشکی خود را برای تکنسینهای پارتاک دنتال ارسال نموده تا در اسرع وقت تعمیر گردد.
روش روغن کاری ایرموتور های دندانپزشکی
در ایرموتورها نیز با توجه به اینکه دارای بلبرینگ، و … هستند، باید روغن کاری به موقع انجام شده تا گیربکس دستگاه از کار نیافتد. روش روغن کاری نیز مانند بقیه اینسترومنت ها به صورت اسپری روغن مقطعی به داخل ورودی هوا می باشد.
روغن کاری اصولی و کامل پس از خرید آنگل دندانپزشکی باعث افزایش طول عمر مفید اینسترومنت خواهد شد.
علت خرابی ایرموتور دندانپزشکی
فشار نامناسب هوا
ایرموتور برای چرخش نیاز به هوا دارد که از سمت یونیت دندانپزشکی یا به عبارت دیگر کمپرسور هوا تامین میشود. طبق راهنمای ایرموتور ها، حداکثر میزان فشار هوای پشت ایرموتور 2.5 بار است، هرچند مقدار بیشتر نیز میتوان قرار داد تا سرعت آن نیز بیشتر شود.
اما این نکته را در نظر بگیرید که سرعت بیشتر باعث خرابی زودهنگام ایرموتور و همچنین افزایش صدای ایرموتور میشود.
عدم روغن کاری در بازه زمانی مناسب
روغن کاری در کلیه هندپیس های چرخشی دندانپزشکی یک امر واجب است. ایرموتور ها نیز برای کارکرد بهتر و همچنین تخلیه کثیفی های درون خود، نیاز به روغن کاری دارند که باید به صورت روزانه، قبل و بعد اتوکلاو انجام شود.
ضربه به ایرموتور
ضربه یکی دیگر از دلایل و علت های خرابی ایرموتور دندانپزشکی است. معمولا به زمین افتادن و ضربه خوردن در هنگام جدا کردن ایرموتور و یا در یونیت های شیلنگ از پایین رخ میدهد.
تعمیرات ایرموتور دندانپزشکی در تهران
ما در پارتاک دنتال به تعمیرات تخصصی ایرموتور دندانپزشکی در تهران میپردازیم که با تضمین استفاده از بهترین و با کیفیت ترین قطعات در تعمیرات، میتوانید ایرموتور های خراب دندانپزشکی خود را به ما بسپارید.
تعمیر ایر موتور دندانپزشکی برند های کوکسو ( COXO ) ، گلدنت ( Goldent ) ، اپل دنتال ( Appledental ) ، سوکو ( Soco ) ، سیکادا (Cicada) ، ان اس کی ( NSK ) ، W&H , کاوو ( Kavo ) ، وودپیکر ( Woodepcker Dte ) ، توسی ( Tosi ) ، ریکسی ( Rixi ) ، کروکو ( Croco ) ، رخش توربین ( Rakhsh Turbine ) و … از جمله تعمیرات شرکت پارتاک دنتال میباشد.