آموزش کار با سنسور RVG و فسفرپلیت وودپیکر

آموزش کار با سنسور RVG و فسفرپلیت وودپیکر

برای کار با نرم افزار سنسور RVG و فسفرپلیت های برند وودپیکر، باید در مورد بخش های مختلف آن اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید کلیه نیاز های مطب و کلینیک دندانپزشکی را مرتفع کنید. ما در ادامه به بررسی بخش های مختلف و کاربرد هر بخش می‌پردازیم تا بتوانید به راحتی با این دستگاه کار کنید.

پس از نصب نرم افزار سنسور RVG وودپیکر، باید نسبت به آموزش آموزش کار با سنسور RVG وودپیکر و بخش های مختلف نرم افزار اقدام کنید که در ادامه به بررسی هر یک از بخش ها می‌پردازیم.

ساخت اکانت ادمین برای ورود به نرم افزار

ساخت اکانت ادمین برای نرم افزار سنسور RVG وودپیکر

با اولین ورود به نرم افزار، از شما یک یوزر و پسور ورود درخواست خواهد کرد که باید بر روی دکمه Register Username کلیک کنید تا به مرحله ایجاد ادمین بروید.

سوالات متداول در بخش رجیستر ادمین نرم افزار فسفرپلیت وودپیکر

در ادامه پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد، چندین سوال برای بازیابی رمز برای شما به نمایش در می‌آورد که باید به آن ها پاسخ دهید تا ایجاد اکانت انجام شود.

نحوه ساخت پرونده برای بیمار

 

یکی از مهمترین قسمت های کار با نرم افزار سنسور RVG وودپیکر، قسمت ایجاد پرونده برای بیماران است که ابتدا به تب Patient باید ورود کنید.

نحوه ساخت پرونده برای بیمار

پس از ورود به این قسمت باید روی گزینه اضافه کردن پروند کلیک کنید و با باز شدن تب ایجاد پرونده بیمار، باید همه مواردی که دارای ستاره هستند را حتما وارد کنید. شما میتوانید نام و نام خانوادگی بیمار را به فارسی نیز وارد کنید و یکی دیگر از مواردی که مهم است، قسمت Cart No است که شماره پرونده بیمار را باید وارد کنید.

نحوه ی عکسبرداری با سنسور RVG و فسفرپلیت Woodepcker

پس از ساخت پروند بیمار بای د به قسمت Acqusition بروید تا بتوانید نوع دندان را انتخاب کنید. در این قسمت نوع دستگاهی که قرار است با آن تصویربرداری شود را باید وارد کنید بدین صورت که برای عکسبرداری با سنسور RVG باید روی گزینه Sensor بزنید و برای کار با فسفرپلیت نیز باید یکی از گزینه های Iscan یا Free Scan را بزنید و سپس دکمه Open را بزنید تا دستگاه آماده عکسبرداری شود.

دقت کنید که با اولین ورد به این تب برای عکسبرداری، تنظیماتی مبتنی بر اینکه گرافی شما چه ولتاژی دارد (از 60 تا 80KV قابل تنظیم) و نوع گرافی AC و یا DC بودن به نمایش در می‌آید که باید نسبت به نوع رادیوگرافی که در اختیار دارید تنظیمات را انجام دهید.

آموزش کار با سنسور RVG وودپیکر

افزایش کیفیت تصاویر در نرم افزار

از جمله نکاتی که در افزایش کیفیت خروجی تصاویر سنسور RVG و فسفرپلیت وودپیکر تاثیر دارد، در هنگام تصویربرداری با گرافی است. تنظیم دقیق میزان تایم اکسپوز رادیوگرافی، رابطه مستقیم با حداکثر کیفیت خروجی تصویر دارد که باید قبل از تصویربرداری کامل بدانید. بهترین زمان اکسپوز برای سنسور RVG وودپیکر بین 0.1 تا 0.3 ثانیه و بهترین تایم اکسپوز برای فسفرپلیت های این برند نیز بین 0.3 تا 0.4 ثانیه می‌باشد.

افزایش کیفیت خروجی تصاویر سنسور RVG و فسفرپلیت وودپیکر

امکان تنظیم کنتراست و روشنایی تصویر یکی از ویژگی های نرم افزار است که باعث افزایش کیفیت تصویر نهایی دندان ها خواهد شد.

آموزش کار با سنسور RVG وودپیکر و فسفرپلیت وودپیکر

پرینت و خروجی گرفتن از عکس دندان بیمار

یکی از نکات مهمی که در درمان بیمار های با بیمه مهم است، امکان خروجی گرفتن از عکس قبل از درمان و بعد از درمان دندان است که از طریق نرم افزار هم میتوان خروجی گرفت و فایل را تحویل بیمار داد و یا اینکه به همراه گزارشی از روند درمان، عکس بیمار را پرینت بگیرید.

برای خروجی گرفتن از تصاویر گرفته شده در پرونده بیمار، باید ابتدا بیمار را از قسمت patient انتخاب کنید و سپس با رفتن به قسمت View میتوانید کلیه تصاویر گرفته شده برای بیمار را در سمت راست نرم افزار مشاهده کنید. کافیست هر عکسی را که نیاز دارید بر روی آن کلیک زاست کنید و گزینه Export را بزنید و سپس محل مناسب برای خروجی گرفتن در کامپیوتر را مشخص کنید.

یکی از قسمت های دیگری که علاوه بر تصویر دندان بیمار، اسم فامیل و مشخصات بیمار نوشته شده در قسمت Report نرم افزار است که بهترین گزینه برای پرینت گرفتن و تحویل به بیمار است. همچنین در مورد روند درمان بیمار نیز میتوانید در این قسمت بنویسید.

 

نحوه بازیابی رمز عبور در نرم افزار سنسور Woodpecker RVG

برای بازیابی رمز عبور، فقط کافیست با ورود به قسمت Ai-Dental Server وارد شوید و بر روی چرخنده پایین کلیک کنید و سپس به قسمت پسورد بروید تا بتوانید رمز عبور ادمین را تغییر دهید.

نحوه بازیابی رمز عبور در نرم افزار سنسور Woodpecker RVG

نحوه‌ی بکاپ گرفتن از نرم افزار سنسور RVG و فسفرپلیت وودپیکر

برای بکاپ گرفتن از نرم افزار سنسور RVG و فسفرپلیت Woodpecker باید وارد Ai-Dental Server شده و با ورود به قسمت تنظیمات (چرخدنده سمت راست پایین) و ورود به بخش بکاپ، نسبت به تهیه بکاپ اقدام کنید. دقت داشته باشید که بهترین روش برای بکاپ گرفتن از اطلاعات نرم افزار سنسور RVG وودپیکر، استفاده از این روش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *